Op weg naar het licht

Passion
Paasevent

Over Passion Paasevent

Passion Paasevent is een samenwerking tussen de organisatoren van Passion Harderwijk en Kerstevent belevingstheater. 

Wij hebben als doel om op een creatieve manier mensen iets te laten zien wat de bijbelse boodschap is en wat het geloof zou kunnen betekenen voor mensen. Wij proberen op een prikkelende manier mensen te triggeren, tot nadenken te stemmen zonder haar eigen mening op een dringende manier te verkondigen.

Wil jij onderdeel uitmaken van deze mooie Missie? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Paasevent

Wandeltheater

Wat begon als een mooie Kerstevent wandeltheater heeft zich doorgezet als een Paas Wandeltheater. In 2022 vond de eerste editie hiervan plaats in Harderwijk.

Passion

Harderwijk

In 2022 vond de eerste editie plaats van Passion Harderwijk. Met een groot kruis een wandeling door de stad en daarna een Paasconcert in de Plantagekerk. Een mooie ervaring die zeker nog een keer herhaald moest worden, maar dan groter, in het centrum van Harderwijk.

Subtitle

Dit jaar samen
Passion Paasevent 2023 in Harderwijk

En nu?

Er zijn een paar opties

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze organisatie. Je kunt op diverse manieren onderdeel worden van ons verhaal.

Icon

Meehelpen

Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team? Vind je het leuk om grote evenementen te organiseren? Meld je dan aan als coördinator en wij nemen contact met je op!
Icon

Meespelen

Ben jij geïnteresseerd in theater? Lijkt het je leuk om mee te spelen tijdens de Passion Paasevent in 2023? Dat kan! We hebben heel veel vrijwilligers nodig om dit mooie evenement neer te zetten!
Icon

Ervaren

Natuurlijk kun je dit evenement ook gewoon ervaren. Kom als bezoeker op vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april naar Harderwijk, loop mee en ervaar hoe het was om in het jaar 33 te leven. Maak mee hoe Jezus naar zijn graf wordt gebracht, en hoe hij opstaat uit de dood!

Passion Paasevent Harderwijk 2023. All Rights Reserved.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!